top of page
Buscar

Avui la Generalitat ens ha atorgat a la Botiga IDONI-BONCOR el Premi Nacional de Comerç més sostenible de Catalunya! 🏆🌱

Ens complau compartir amb vosaltres una notícia que ens omple d'orgull i il·lusió. La Generalitat de Catalunya ens ha atorgat el Premi Nacional de Comerç més Sostenible de Catalunya per la nostra botiga IDONI-BONCOR, un reconeixement que destaca el nostre compromís ferm amb la sostenibilitat social, ambiental i econòmica.


Aquest premi és molt més que un reconeixement, és una validació dels nostres valors i de la missió per la qual treballem cada dia. Ens recorda que el camí que hem seguit, basat en el respecte pel medi ambient, la responsabilitat social i la recerca d’un model de negoci més just i sostenible, no només és possible, sinó també valorat i reconegut. 💪


Cada decisió que hem pres, des de la selecció acurada dels nostres productes fins a la nostra implicació amb la comunitat local i la gestió ètica del nostre negoci, ha estat sempre guiada pel desig de crear un impacte positiu, no només per als nostres clients, sinó també per al nostre entorn.


Aquest premi és també vostre. Sense el vostre recolzament constant, la vostra confiança i la vostra aposta per un comerç responsable i respectuós amb el planeta, no hauríem pogut arribar fins aquí. Cada compra que heu fet, cada paraula de suport que ens heu dedicat, ha estat fonamental per continuar creixent i millorant.


És per això que, des d'aquesta carta, volem agrair-vos de tot cor la vostra fidelitat. Junts, continuarem treballant per oferir-vos els millors productes, amb la mateixa passió per la qualitat, l’ètica i la sostenibilitat.


Aquest reconeixement és un pas més en el nostre camí, i amb el vostre suport, estem segurs que encara ens queden molts èxits per celebrar junts.


Gràcies per ser part d’aquest projecte. Ens sentim profundament agraïts de tenir-vos al nostre costat. 🙏❤️

Abraçades! 🤗




0 visualizaciones0 comentarios

Comments


bottom of page